DSCN3614

Boeiende sprekersavond over sportrusten

Op 14 oktober hebben we in samenwerking met Runnersworld Hoogeveen een avond georganiseerd over Sportrusten, met gastspreker Koen de Jong. Sportrusten is een programma van 100 dagen. Je combineert slim hardlopen met rustig ademen. Slim hardlopen doe je door minder kilometers te maken, maar efficiënter te trainen. Rustig ademen doe je met behulp van ademhalingsoefeningen.

De zaal in de Boerhoorn te Zuidwolde was vol. Koen wist zijn ervaringen en bevindingen op een inspirerende wijze te brengen en de aanwezigen te boeien. Voor meer info zie www.sportrusten.nl

Meer foto’s in het album.DSCN3614

Comments:9

  1. Thanks for the suggestions you have shared here. Something else I would like to express is that laptop or computer memory specifications generally increase along with other advances in the engineering. For instance, if new generations of processor chips are brought to the market, there is certainly usually a similar increase in the size preferences of all computer system memory and hard drive space. This is because software program operated simply by these processor chips will inevitably increase in power to take advantage of the new technology.

  2. Thank for your writting! I have read through some similar topics! However, your article gave me a very special impression, unlike other articles. I hope you continue to have valuable articles like this or more to share with everyone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.