BBQ 10-jarig jubileum

10 jarig jubileum 2012 – bbq

BBQ 10-jarig jubileumOp 8 juni hebben leden en oudleden van de Loopgroep Zuidwolde het 10-jarig bestaan gevierd van hun loopgroep. In mei van dit jaar bestond de loopgroep namelijk 10 jaar waar destijds de telling is begonnen met de eerste crossloop in 2002. De feestavond is gehouden bij camping De Entekoele waar gestart werd met een heerlijke BBQ.
Trainer en drijvende kracht van de vereniging is Lammert Nienhuis. Lammert heeft met behulp van veel vrijwilligers de afgelopen 10 jaar veel georganiseerd voor de groep met jaarlijks de crossloop als hoogtepunt. Om die reden werd Lammert door de leden in het zonnetje gezet. Naast een mooie fotocollage van het sportieve leven van Lammert ontving hij een erepenning en een mooie bos bloemen. Ook waren er bloemen voor de leden van het eerste uur.
Na de BBQ werd de avond binnen voortgezet. Er werd volop gedanst op muziek van de jaren 70 en 80 en er was tijd voor karaoke. Frans, als oudste lid van de loopgroep blonk hierin uit. Zo werd het een zeer geslaagde feestavond.

Comments:2

  1. Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. casinosite Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.