Informatie

De loopgroep Zuidwolde bestaat sinds september 2002. We zijn een clubje enthousiaste lopers en loopsters. Naast de sportieve inspanningen  is er aandacht  voor gezelligheid en plezier in het samen lopen.
Trainingen
De trainingen vinden plaats op de woensdagavond en zaterdagochtend. Er wordt getraind in en rond Zuidwolde.  De trainingen worden begeleid door een KNAU gediplomeerde trainer waarbij iedereen traint op eigen niveau.
Wedstrijden
Jaarlijks organiseren wij onze eigen crossloop in Zuidwolde.  Daarnaast participeren we in de voorbereidingen van de wedstrijden in de gemeente de Wolden, zoals de Woldenestafette, en bemannen we een waterpost bij de Hoogeveense Cascaderun.

Wil je weten of onze Loopgroep iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend een maand meetrainen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Engelien Overbeek of Coby van Oosten.

 

 

12-09-12 Wedstrijd 1km Looplaantje