sprekersavond

Sprekersavond

sprekersavondElk jaar nodigt de loopgroep een of meer sprekers uit. De onderwerpen gaan over hardlopen em alles wat daar bij komt kijken. Zo ook voorbereiding en nazorg. Hieronder kan je zien wie zijn geweest en wat de onderwerpen waren.

2012 Hemke van der Zwaag – sportbraces, Jento Beuving – medical taping en Janny Dekker – Mensendieck therapeute

Comments:6

  1. Thank you for sharing the great information. Your website is very nice. I’m impressed by the details you have on this website. It shows how well you perceive this topic. If you add this webpage to your favorites, you can see more articles. You, my friend, rock! I simply looked for the information I’ve already searched everywhere, but I couldn’t find it. What a perfect site. 메이저사이트

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.