wandeling

Winterwandeling

wandeling Zondag 27 januari hebben de leden van de loopgroep een winterwandeling gehouden. Het starte met het houden van de Algemeene Vergadering bij Cafe Poortman op de Bloemberg Tijdens deze vergadering gingen de leden unaniem akkoord met de oprichting van de vereniging. De hele dag regende het pijpestelen maar tegen de tijd dat de wandeling starte werd het droog. De tocht ging door de Wildenberg, over het brugje van Bartje richting Oud Avereest om na anderhalf uur weer terug te keren naar de Wildenberg. Daarna was het tijd voor een stampotbuffet. Cafe Poortman presenteerde een verrassend buffet en na de lange wandeling smaakte het heerlijk. We kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde middag.

Comments:2

  1. Your writing is perfect and complete. totosite However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.