Dennis Licht met onze trainer Lammert Nienhuis

Geslaagde avond Loopgroep Zuidwolde met gastspreker Dennis Licht

 

Woensdag 6 november jl. heeft hardloper Dennis Licht uit Beekbergen een presentatie gehouden over zijn grote passie “hardlopen”. Leden en niet leden waren naar de Entekoele in Zuidwolde gekomen om naar het verhaal van Dennis te luisteren. 
 
Dennis begon zijn verhaal met te vertellen wie zijn inspiratiebronnen zijn. Dit zijn niet andere hardlopers maar mensen die op andere gebieden zeer succesvol zijn geweest zoals Johan Cruijff en managementgoeroe Stephan Covey.
 
Voor Dennis is hardlopen het middelpunt in zijn huidige leven en wordt alles daarop aangepast. Zo slaapt hij met zijn vriendin altijd in een hoogtetent (2500m) om zijn conditie te verbeteren. Succes = (talent + inzet) x aantal trainingen volgens Dennis. Zijn missie is om de beste 5000 meter loper van Nederland te worden.
 
Met humor en gedrevenheid heeft hij de toehoorders een kijkje laten nemen in zijn dagelijkse bestaan, over trainingen, veel rust en het belang van goede voeding. 
 
Een zeer geslaagde en inspirerende avond.
Dennis Licht met onze trainer Lammert Nienhuis