frans2

Frans van Ham oudste deelnemer aan de Cascaderun

 

frans2Frans, lid van Loopgroep Zuidwolde was wederom de oudste deelnemer van de Cascaderun.
Deze heeft hij samen gelopen met trainer Lammert Nienhuis. Frans is blij met de ondersteuning van Lammert hierbij, die zorgt voor een “vlakke” race. Ze eindigden samen in een tijd van 54,28 min.
Het was dit jaar alweer voor de 6e keer dat Frans deelnam aan de Cascaderun. Tweemaal per week traint Frans bij de loopgroep, op zaterdagmorgen en woensdagavond en het gebeurt niet vaak dat hij verstek laat gaan. fransWe zijn als loopgroep trots op deze kanjer en hebben hem afgelopen week in het zonnetje gezet. Namens de loopgroep ontving Fans een taart en energydrank.

 

Comments:10

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

  2. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other users like its helped me. Good job.