wandelen door het Reestdal

Algemene ledenvergadering en Nieuwjaarswandeling

Zondag 8 februari hebben we de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden met daarna de jaarlijkse Nieuwjaarswandeling.

wandelen door het ReestdalEen gezellige middag door het Reestdal. Heel dicht bij huis maar toch voor de meesten onbekend terrein wat weer heel verrassend is. Na een stevige wandeling weer terug en samen genoten van onze eigengemaakte gerechten waarvan we natuurlijk weer veel te veel hadden. Bijna rollend de deur uit dus. Weer genoeg reden om naar de training te gaan.

Meer foto’s in het fotoalbum.

Comments:5

  1. I like the valuable information you provide for your article. I’ll make a favorite on your blog and check it out here once more often. I’m rather sure I’ll hear a lot of new things. Let’s do it right here! Good luck to the next people! 메이저사이트

  2. Let me know if you’re looking for a blog writer. You have a really good position and I believe I will be. Good asset If you want to lighten up a bit, I really want to. Create content for your blog in exchange for links. Go back to mine. Please send me an email if you are interested. Thank you! https://totovi.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.