Jaarlijkse Nieuwjaarswandeling

Jaarlijkse Nieuwjaarswandeling

Zondag 14 februari hebben we onze jaarlijkse nieuwjaarswandeling gehouden. Zoals ook andere jaren begonnen we met de algemene jaarvergadering.
Dit jaar hebben we de vergadering gehouden bij de Buitenherberg Ter Linde. Hier heeft Bert Kikkert afscheid genomen als bestuurslid. Bert heeft zich al sinds het begin van de loopgroep, 14 jaar geleden, ingezet voor de vereniging. Jarenlang is hij actief geweest als penningmeester en als commissielid van de Crossloop. De laatste jaren heeft Bert de vereniging vertegenwoordigd als bestuurslid. Bert blijft zich inzetten voor de Crossloop. Bert nogmaals hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan voor de vereniging!
Roelie Schonewille is benoemd als nieuw bestuurslid, we wensen Roelie veel succes hierbij!
 
Na de vergadering trokken we de wandelschoenen aan. Er viel natte sneeuw, het was kil, de paden waren nat en modderig maar desondanks was het gezellig. Vanaf de Buitenherberg liepen we via Nolde naar Sjoert en de esbosjes en uiteindelijk via Bazuin weer terug naar de Buitenherberg. Een route van ruim 10 kilometer.
Daarna zijn we naar plattelandsrestaurant Op de deel op Drogtzee gereden voor een heerlijk avondmaal, en dat ging er wel in na zo’n wandeling.