Loopgroep Zuidwolde 15 jaar !

De Loopgroep vierde op 14 juli haar 15 jarig bestaan. De Loopgroep Zuidwolde werd in 2002 opgericht door de huidige trainer Lammert Nienhuis samen met enkele andere enthousiaste lopers en loopsters.

Op 14 juli werden de leden van de loopgroep op ludieke wijze verrast met een door de bestuursleden zelf georganiseerde “Happen en Trappen”.
Na het officiële gedeelte waarin gezamenlijk getoast werd op dit heugelijke feit en de trainer in het zonnetje werd gezet, pakten ze voor deze ene keer de fiets en gingen van Zuidwolde richting Echten. Hier werden ze onthaald op koffie met tompoezen met het logo van de loopgroep. In Hoogeveen, het volgende adres, werd een heuse fotoshoot gemaakt van de leden met de trainer. Vervolgens gingen ze op weg naar Kerkenveld voor een borrel met bitterballen bij het kampvuur. Toen ze uiteindelijk in Linde aankwamen werd de groep aldaar bezocht door enkele “foute” dames die de groep met een bingo animeerden.

Het werd een latertje die nacht, een enkele loper kwam zelfs voor een dichte deur te staan….
Bekijk de foto’s