Lexis Crossloop Zuidwolde

Na jaren de Lexis Crossloop Zuidwolde georganiseerd te hebben in mei gaan we in 2023 verder met de organisatie van de Crossloop in Oktober. Aanleiding hiervoor is de succesvolle editie van 2022 die door de corona omstandigheden naar Oktober was verplaatst. Het mooie parcours door het Faliebergbos leent zich goed voor een echte crossloop in de herfst.

De route verandert niet. Die gaat vanaf de start bij Camping De Falieberg, over de onverharde paden door het bos, rondom de Entekoele richting de ultieme scherprechter: de beklimming van de Falieberg. Voor zowel de startende en de geoefende loper een flinke kuitenbijter!

Ook de onderdelen blijven gelijk. Het programma start met de Hubo Discus CaniCross, vervolgens de Veldsink Kidsloop over 1250 of 2500 meter en aansluitende de Lexis Notarissen Crossloop, met keuze uit 5 of 10km.

De aanmelding is vanaf nu geopend via inschrijven.nl en het parcours is geschikt voor ieder niveau van loper. Van jong tot oud, iedereen is welkom om mee te lopen! Daag jezelf uit en schrijf je in!

Inschrijven Lexis Crossloop 2023

De inschrijving is geopend. Zorg dat je verzekerd bent van een plekje en schrijf je direct in op inschrijven.nl!

Lexis Crossloop 2023

Updated on 2023-09-08T12:15:56+01:00, by Eric van den Berg.